11
Sâm, Mai

Sport

Înfrângere surprinzătoare pentru echipa de divizia A a clubului Corona. Handbalistele pregătite de Dragoș Dobrescu au pierdut meciul jucat în deplasare cu Dacia 2012 Mioveni cu scorul de 31-19 (14-11).

După o primă repriză echilibrată, la finalul căreia gazdele aveau doar trei goluri avans, scor 14-11, au urmat 30 de minute de coșmar pentru brașovence. Corona nu a reușit să marcheze decât opt goluri în partea secundă și astfel formația de sub Tâmpa a fost nevoită să se recunoască învinsă, scor 31-19. Pentru Corona au marcat Căprar 7 goluri, Bucur 5, Cozma 3, Crețu 2, Ordog și Lăcătuș câte o reușită fiecare.

„Nu pot să găsesc nicio scuză pentru atitudinea pe care a avut-o echipa în acest meci. Nu  pot accepta să pierdem un meci într-o asemenea manieră şi cu o atitudine de genul celei pe care au arătat-o fetele în această partidă. Mioveni ne-a fost superioară în primul rând la dorinţă de victorie, în vreme ce la noi nu s-a văzut nici un fel de dorinţă de a ne lupta. Trebuie să analizăm foarte bine situaţia şi să facem în aşa fel încât, indiferent de rezultat, să putem ieşi cu fruntea sus de pe teren”, a spus antrenorul echipei de divizia A de la Corona, Dragoş Dobrescu.

 

În runda următoare Corona va evolua pe teren propriu în compania formației SCM Timișoara, ocupanta poziției secunde în clasament cu 9 puncte strânse în primele patru runde. Brașovencele sunt pe locul patru al ierarhiei cu 7 puncte adunate. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: