16
Vin, Nov

sursa foto: antena3.ro

Eveniment
Instrumente
Caractere

Peste 1000 de magistrați solicită suplimentarea ordinii de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 14 iunie 2018, cu cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată de Asociația Forumul Judecătorilor din România.

CĂTRE,

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Stimată doamnă președinte,

Stimați membri ai Consiliului Superior al Magistraturii,

Subsemnații, judecători, procurori, magistrați-asistenți și auditori de justiție, declarăm că ne însușim în nume propriu cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată de Asociația Forumul Judecătorilor din România.

Totodată, vă solicităm suplimentarea ordinii de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 14 iunie 2018 cu prezenta cerere și vă solicităm să dispuneți admiterea acesteia și apărarea independenței sistemului judiciar pusă grav în pericol de acțiunile concertate ale celorlalte două puteri ale statului, legislativă și executivă.

Anexăm lista celor 1.104 judecători, procurori, magistrați-asistenți și auditori de justiție, semnatari ai prezentei cereri, precum și cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată de Asociația Forumul Judecătorilor din România. Lista poate fi consulltată aici.