29
Lun, Apr

sursa foto: wtatennis.com

Eveniment

Mihaela Buzărnescu a pierdut, în urmă cu scurt timp, partida disputată contra Jelenei Ostapenko, în turneul de la Eastbourne.

Buzărnescu - Ostapenko 1 - 6, 2 - 6

ȘTIRE INIȚIALĂ

Mihaela Buzărnescu, locul 28 WTA, joacă, miercuri, de la ora 13.00, împotriva letonei Jelena Ostapenko, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 5, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

Partida este prima pe terenul 1, a doua arenă ca mărime din complexul Devonshire Park Lawn Tennis Club.

Buzărnescu a mai jucat cu Ostapenko, în turul al II-lea de la Doha, în februarie, când românca s-a impus cu 6-1, 6-3.

Mihaela Buzărnescu (28 WTA) s-a aflat la un game distanță de eliminarea de la turneul Premier de la Eastbourne, fiind condusă cu 6-3 și 5-2 de olandeza Kiki Bertens (20 WTA), cap de serie numărul 12. Jucătoarea noastră a revenit spectaculos și s-a impus cu 3-6, 7-6 (5), 6-3.

Buzărnescu a fost extrem de nervoasă tot meciul, pornind o avalanșă de înjurături imposibil de reprodus la adresa arbitrei de scaun. „Înjur de nu mai pot”, „Te urăsc, arbitro!” au fost doar două dintre replicile româncei. În decisiv, la 4-3 și avantaj, Mihaela a trimis o minge în fileu și, de nervi, a dat cu racheta de pământ. „Nu mai pot, nu mai pot să joc. De ce nu dai în teren? Mănânc mingile astea”, și-a reproșat românca. În ciuda nervilor, Buzărnescu s-a mobilizat exemplar, nu a renunțat la luptă și a obținut o victorie superbă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: