21
Mar, Mai

sursa foto: estnews.ro

Eveniment

Un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului Brașov a admis propunerea procurorilor, de arestare preventivă a principalului suspect.

S-a emis mandat pentru 30 de zile, sub acuzația de ultraj în forma tentativei la omor, dar decizia a fost contestată de inculpat. Curtea de Apel Brașov va avea ultimul cuvânt.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un agent al Serviciului Rutier din Brașov a fost la un pas de moarte, după ce a încercat să-l oprească pentru control, pe Calea Feldioarei, pe șoferul unui TIR. Polițistul i-a făcut semn conducătorului auto să oprească pentru control, potrivit procedurilor. „În loc să respecte solicitarea agentului, șoferul s-a îndreptat cu TIR-ul înspre polițist cu intenția de a-l lovi, iar apoi a reușit să părăsească zona. Polițistul a pornit în urmărirea TIR-ului, cu mașina de serviciu, încercând, în mai multe rânduri, să-l oprească pe fugar. Acesta a intrat cu mașina în curtea unei case, iar polițistul l-a imobilizat”, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare. Principalul suspect, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut și va fi prezentat unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de ultraj în forma tentativei la omor. Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: