28
Dum, Apr

Foto: Arhivă

Eveniment

Cei care ajung în Piața Sfatului, la Festivalul Internațional Cerbul de Aur, trebuie să respecte mai multe reguli. 

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să aibă bilet de acces și trebuie insoţiţi de un adult, de asemenea, posesor de bilet.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permiţând intrarea în zona de concert o singură dată. Dacă spectatorii doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar după aplicarea în momentul parasirii zonei de concert a unei bratari si impreuna cu biletul folosit pentru accesul initial.

Accesul la concert se va face de la ora 17.30.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor li se recomandă să utilizeze pelerine de ploaie.

Este strict interzis accesul la eveniment cu orice fel de aparate de fotografiat, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate tip GoPro, selfie stick-uri, sticle de parfum de orice cantitate, alte sticle sau deodorante, căsti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, genti si bagaje voluminoase, lasere, biciclete si trotinete. 

Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandat să utilizeze transportului public. Festivalul Internațional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august - 2 septembrie. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: