03
Vin, Mai

Joseph Borelli, consilierul Primăriei New York Foto: brasovtv.com

Eveniment

Brașovul, colaborare cu New York-ul.

După ce acum câteva luni, viceprimarul municipiului, Mihai Costel, a vizitat America, schimbul de experiență dintre cele două orașe a continuat zilele acestea, cu vizita reprezentantului consiliului Primăriei din New York, Joseph Borelli, la Brașov.

Aș vrea să-i mulțumesc viceprimarului Mihai Costel pentru vizita pe care ne-a făcut-o în America și pentru primirea de aici, din România. Este grozav să aveți un astfel de ambasador în persoana lui Mihai Costel, care știe să promoveze orașul. Chiar și numai după 24 de ore petrecute la Brașov, mi-am dat seama că se întâmplă lucruri foarte frumoase aici”, a declarat Joseph Borelli.

Colaborarea dintre cele două orașe a fost facilitată de viceprimarul Brașovului, Mihai Costel. "Joseph Borelli s-a declarat plăcut impresionat de tot ceea ce a găsit la Brașov. Am încercat să-i prezint cât mai multe obiective turistice și culturale. Vede în Brașov un potențial uriaș de dezvoltare, pe toate planurile. Cu siguranță va reveni în oraș nostru și vom colabora pe mai multe domenii", a menționat Mihai Costel. 

În scurta lui vizită la Brașov, Joseph Borelli a vizitat Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă, s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri din județ și a participat la Festivalul Internațional Cerbul de Aur. 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: