04
Sâm, Mai

Eveniment

Regal de muzică jazz, la Brașov. Iubitorii acestui gen au un motiv de bucurie.

Centrul Cultural Reduta va găzdui, în perioada 11-15 septembrie, cea de-a șasea ediție a Brașov Jazz &  Blues Festival. Cele mai cunoscute trupe de jazz din Europa vor susține recitaluri la Brașov. Evenimentul va fi deschis marți seara, pe 11 septembrie, de concertul Berti Barbera și Mariano Castro.

Evenimentul este cofinanțat anul acesta doar de către Consiliul Județean. Experții comisiei de cultură de aici au acordat cel mai mare punctaj acestui festival. În schimb, în mod surprinzător, alți așa ziși profesioniști din Primăria Brașov au declarat neeligibil acest proiect, fără să ofere vreo explicație. Prin urmare, un festival care atrage zeci de mii de turiști în oraș nu va primi nici măcar un leu de la Municipalitate. Culmea, totul în condițiile în care acest festival a fost declarat, doi ani la rând, cel mai bun proiect muzical din Brașov.

Concertele vor avea loc în fiecare seară, de la ora 19.00. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 50 și 75 de lei. Pot fi achiziționate online, de pe site ul www.biletebrasov.ro , de la librăria Șt. O. Iosif și de la casele de bilete ale Centrului Cultural Reduta.  Bugetul total al festivalului este de 280.000 de lei, iar Consiliul Județean a acordat 100.000 de lei. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: