26
Vin, Apr

Eveniment

Sărbătoare mare de Halloween la Brașov, cu petreceri vampirești. La sfârșitul săptămânii viitoare, Stadionul Municipal va fi transformat într-un tărâm de groază.

Cei mai în vogă artiști ai momentului nu vor lipsi nici ei de la prima ediție a Dracula Halloween Festival, care va avea loc între 28 și 31 octombrie. 

Evenimentul va fi deschis sâmbătă seara, cu două concerte susținute de Antonia și Smiley. În weekendul de la finalul lunii octombrie, pe scena amplasată la Stadionul Municipal vor concerta Nicoleta Nucă, Phoenix, Vanotek și Delia.

În cele patru zile, în zonă va fi deschis până la miezul nopții și un club al vampirilor. Evenimentul se va încheia luni, 31 octombrie, cu un concert al celor de la Carla’s Dreams.

Pentru copii se va organiza Dracula Kids. Aici, micuții vor putea participa la concursuri de decorat dovleci și la ședințe de facepaiting.

Prețul biletelor de intrare la Dracula Halloween Festival va fi cuprins între 50 și 100 lei.  Acestea vor fi puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: