29
Lun, Apr

sursa foto: tolo.ro

Eveniment

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, au finalizat cercetările într-un dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Polițiștii au întocmit referate cu propuneri de trimitere în judecată a unui număr de 13 inculpați, cercetați  pentru  săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la deturnarea licitațiilor publice și deturnarea licitațiilor publice, unele dintre ele săvârșite în formă continuată.

,,În fapt, activitatea infracțională a inculpaților cercetați în cauză a constat în aceea că, în cursul anului 2018, au participat la mai multe licitații publice organizate de către structurile teritoriale ale A.N.A.F., din județele Brașov, Satu-Mare, Constanța, Ilfov, Ialomița, Bihor și Buzău, având ca obiect executarea silită a bunurilor mobile aparținând unor debitori persoane fizice și juridice, împrejurări în care s-au înțeles și au acționat în comun, în scopul denaturării prețurilor de adjudecare pentru respectivele bunuri, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: