28
Dum, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Șoferii implicați, cu vârste cuprinse între 22 și 56 de ani, au fost prinși de polițiști ieri, băuți la volan.

În jurul orei 23.25, polițiștii l-au oprit pe strada Poiana Soarelui din stațiunea Poiana Brașov, pe conducătorul unui autoturism, de 22 ani, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orelor 16.05, polițiștii l-au oprit în trafic, pe strada Carpaților din Brașov, pe conducătorul unui autoturism, de 56 ani, în cazul căruia în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, polițiștii l-au oprit în trafic, pe DN 1S, în localitatea Șercaia, pe conducătorul unui autoturism, de 35 de ani, în cazul căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 16.15, polițiștii l-au oprit în trafic, pe strada Victoriei din orașul Victoria, pe conducătorul unui autoturism, de 48 de ani, în cazul căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 17.00, polițiștii l-au oprit în trafic, pe strada Ion Codru Drăgușanu din Făgăraș, pe conducătorul unui autoturism, de 40 ani, căruia i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest. Conducătorul auto a refuzat, fiind condus la Spitalul din Făgăraș, unde a refuzat sa îi fie prelevate probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice. Și în cazul celorlalți șoferi, prinși băuți, s-au întocmit dosare de cercetare penală.

,,Tot ieri, în jurul orei 23.14, polițiștii au fost sesizati cu privire la faptul că un autovehicul a intrat în poarta unui imobil de pe strada Florilor, din Codlea. Polițiștii au mers la fața locului și au identificat un conducător auto, de 28 de ani, care emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul din Codlea, unde i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unui procuror al Parchetului Judecătoriei din Făgăraș”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: