18
Sâm, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Partida dintre Simona Halep și Serena Williams, în ,,optimile” turneului de la Melbourne, se va juca luni.

Un asemenea eveniment va fi programat pe arena centrală de la Melbourne. Ora exactă a meciului urmează a fi anunțată de către organizatori duminică!

,,Serena era o sperietoare când eram mai tânără, dar acum nu mă mai simt intimidată. Am un respect uriaș pentru ea, pentru că este o mare campioana, dar e doar o adversară din turul următor pentru mine. (...) Nu pot să compar rezultatele mele cu ale ei. Dar, în acest moment, această poziție (n.r. de lider WTA) îmi dă încredere și mă ajută să fiu pozitivă", a spus Simona Halep, citată de digisport.ro, după victoria contra surorii Serenei.

Simona Halep s-a impus în două seturi, astăzi, în partida contra lui Venus Williams, scor 6 - 2, 6-3, și s-a calificat în ,,optimile" turneului de la Melbourne. Acolo, va juca împotriva Serenei Williams (37 de ani, 16 WTA).

,,A fost un meci foarte bun! Meciul cu Venus este pregătirea perfectă pentru jocul cu Serena. Un meci grozav. Cred că am făcut cel mai bun meci al meu aici, în acest an. Sunt fericită de felul în care am jucat. Mereu e o provocare să joci împotriva surorilor Williams, aşa că am fost extrem de motivată azi. Cu Serena trebuie să mă bucur de meci, să dau tot ce am mai bun. Nu am nimic de pierdut. Va fi o provocare şi mai mare, dar sunt pregătită pentru ea. (...)  Cu siguranță că am nevoie de antrenor, e clar că nu pot să continui singură. Mă voi gândi la asta, după acest turneu”, a declarat Simona la interviul de după meciul contra americancei Venus Williams, potrivit EUROSPORT.

FINAL DE JOC

Servește Venus pentru a rămâne în meci. Break, set și meci, Simona Halep!!! Românca a jucat excelent! Simona Halep - Venus Williams 6 - 3

Servește Simona pentru confirmarea break-ului. Reușește! Simona Halep - Venus Williams 5 - 3

Servește Venus, în game-ul 7. Simona reușește break-ul! Simona Halep - Venus Williams 4 - 3

Servește Simona. Simona Halep - Venus Williams 3 - 3

Servește Venus. Simona Halep - Venus Williams 2 - 3

Servește Simona. Game la 0! Simona Halep - Venus Williams 2 - 2

Servește Venus și își face serviciul, dar cu dificultate. Simona a ratat două șanse de break. Simona Halep - Venus Williams 1 - 2 

Servește Simona pentru confirmarea break-ului, dar Venus câștigă pe serviciul româncei. Simona Halep - Venus Williams 1 - 1

Servește Venus. Break, Simona!! Simona Halep - Venus Williams 1 - 0

SETUL SECUND

Servește Simona pentru câștigarea setului. Simona închide primul set, după un joc excelent! Simona Halep - Venus Williams 6 - 2

Servește Venus. Break, Simona!! Simona Halep - Venus Williams 5 - 2

Servește Simona pentru confirmarea break-ului. Reușește! Simona Halep - Venus Williams 4 - 2

Servește Venus. Break Simona! Simona Halep - Venus Williams 3 - 2

Servește Simona. Simona Halep - Venus Williams 2 - 2

Servește Venus. Simona a ratat două mingi de break. Simona Halep - Venus Williams 1 - 2

Servește Simona. Game la 0. Simona a servit foarte bine! Simona Halep - Venus Williams 1 - 1 

Servește Venus. Simona Halep - Venus Williams 0 - 1

PRIMUL SET

ȘTIRE INIȚIALĂ

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) se va duela, astăzi, cu americanca Venus Williams (38 de ani, 36 WTA), în turul al treilea de la Australian Open, pe Margaret Court Arena.

Organizatorii turneului de tenis de la Melbourne sunt criticaţi dur după ce au decis ca unul dintre blockbusterurile din turul al treilea, Simona Halep - Venus Williams, să se dispute pe a treia arenă ca dimensiune din complex. Halep are parte, astfel, de deja-vu la Australian Open 2019. Asta după ce anul trecut, la Roland Garros, românca a jucat pe Terenul 18, în turul al treilea, cu Andrea Petkovic, deşi era numărul 1 în ierarhie. Acum, Simona este protagonista unui episod similar, care a stârnit discuţii.

Deşi faţă în faţă sunt două sportive cu titluri de Grand Slam în palmares, organizatorii nu au programat meciul pe cea mai importantă arenă. Dacă Rod Laver are o capacitate de 14.820 locuri, Margaret Court e abia al treilea stadion ca mărime de la Melbourne, cu 7500 de locuri, potrivit digisport.ro.

Hotărârea organizatorilor a fost aspru criticată de David Law, celebrul comentator de tenis la BBC.

,,Nu se joacă pe Rod Laver Arena: numărul unu mondial, Simona Halep vs marea Venus Williams. Ce îmi scapă", a scris jurnalistul pe contul personal de twitter.

Şi fanii au reacţionat faţă de această decizie ciudată a organizatorilor.

,,Venus Williams - Simona Halep pe Margaret Court şi Giorgi - Pliskova pe Rod Laver Arena!?!? @Australian Open: ce e greşit cu voi, oameni bun!? Nu are niciun sens", a scris unul dintre pasionaţii de tenis pe twitter.

Confruntarea dintre Simona Halep și Venus Williams va începe nu înainte de ora 10.10.

Succes, Simona!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: