14
Mar, Mai

sursa foto: Facebook

Eveniment

Reacție imediată a unei femei din județul Brașov, din cauza condițiilor în care s-a circulat, astăzi, într-un autobuz al firmei Transbus Codreanu, de pe ruta Întorsura Buzăului – Brașov.

Femeia a surprins imagini cu mai mulți călători, între care și copii, înghesuiți în mașina de transport persoane, pericolul producerii unor evenimente nedorite fiind evident.

Mai mult, femeia susține, într-o postare pe Facebook, fapul că, deși a plătit contravaloarea biletului, a fost nevoită să călătorească în condiții improprii, iar situația nu ar fi singulară.

Intervievați de reporterii brasovtv.com, mai mulți navetiști susțin că, zilnic, pe ruta Întorsura Buzăului – Brașov călătorii circulă ,,claie peste grămadă”, iar situația nu s-a remediat.

Contactat telefonic, directorul societății Transbus Codreanu, Constantin Codreanu, susține că astăzi o mașină s-a defectat în comuna Teliu, iar călătorii au fost preluați de autobuzul care efectua cursa de la Întorsura Buzăului spre Brașov, și din această cauză s-a întâmplat să fie aglomerat autobuzul.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: