05
Dum, Mai

sursa foto: realitatea.net

Eveniment

Minora a fost găsită de către un polițist în rezervă, într-un autobuz care circula dinspre zona Gării din județul Brașov.

În această dimineață, polițiștii Secției 1 de Poliție din județul Brașov au fost sesizați, de către un polițist în rezervă, cu privire la faptul că o fetiță cu sindrom down se afla  neînsoțită într-un autobuz care circula dinspre zona Gării Brașov. Minora are 8 ani și suferă de sindrom down. Copilul a fost preluat de către polițiști și condus la sediul secției 1 de Poliție. Ulterior, fetița a fost luată de către un echipaj al ambulanței și transporată la Spitalul Clinic pentru Copii Brașov.

În momentul când a fost găsit, copilul nu a putut preciza niciun element care ar fi putut duce la identificarea lui .În acțiunea de identificare a familiei au fost implicați toți polițiștii din cadrul secțiilor de Poliție de pe raza municipiului Brașov, astfel că, în jurul prânzului, s-a reușit identificarea familiei minorei. Mama fetiței a ajuns la spital, unde sunt prezenti și polițiștii secției 1 de Poliție Brașov, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: