05
Dum, Mai

Eveniment

Tur de forță al miniștrilor PSD alături de secretarul general Codrin Ștefănescu, duminică, la Brașov.

 

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost marele absent. Colegii săi de partid, prezenți în orașul de la poalele Tâmpei, printre care s-au numărat ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, ministrul Comunicațiilor Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat Ștefan-Radu Oprea, ministrul Turismului Bogdan Trif, secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu, dar și liderul PSD Brașov Marius Dunca au avut parte, în Piața Sfatului, de huiduieli.

Cei prezenți au strigat lozinci precum ,,Hoții, Hoții!” și ,,PSD, ciuma roșie!”.

În timpul manifestației, un simpatizant al PSD l-a agresat pe un pensionar care își exprima nemulțumirea cu privire la faptul că are o pensie mică și duce o viață grea.

Jandarmii brașoveni au discutat cu victima, care, potrivit oficialilor Jandarmeriei Brașov, nu dorește să depună plângere penală împotriva agresorului.

,,În momentul în care îl vom identifica pe agresor, acesta va fi sancționat”, explicau, duminică, pentru brasovtv.com, oficialii Jandarmeriei Brașov.

Polițiștii brașoveni fac verificări în acest caz.

,,Polițiștii s-au sesizat cu privire la acest eveniment și desfășoară activități investigativ-operative în vederea identificării persoanei în cauză”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: