29
Lun, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Simona Halep s-a calificat, în noaptea de luni spre marți, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami după o victorie entuziasmantă împotriva americancei Venus Williams.

A fost un meci controlat de sportiva noastră în totalitate. Simona s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-3, într-o oră și 13 minute.

Fostul lider mondial preia, astfel, conducerea în partidele directe cu veterana jucătoare din circuitul WTA. Anterior, românca a câştigat clar şi ultimele trei confruntări. Ultima partidă dintre Simona Halep și Venus Williams a avut loc în turul al treilea al Australian Open 2019, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Simona Halep a declarat, după ce a învins-o pe Venus Williams, că este o plăcere pentru ea să joace împotriva surorilor Williams.

,,(n.r. - despre faptul că este în Top 10 WTA de 270 de săptămâni) Este destul de impresionant, sunt fericită că pot face astfel de lucruri, lucruri mari, munca de până acum îşi arată rezultatele, sunt fericită să fiu în această poziţie şi, aşa cum vedeţi, chiar mă bucur să joc tenis. (n.r. - despre Venus) Ştiam că nu renunţă şi că trebuie să fiu acolo pentru fiecare minge, să lupt, să alerg, aşa că am făcut-o destul de bine azi, ştiam că trebuia să fiu aproape de linia de fund, să încerc să joc mai repede. Este întotdeauna o plăcere să joc împotriva surorilor Williams şi sunt mândră că am putut să câştig din nou astăzi", a declarat Halep, la interviul de pe teren, scrie news.ro.

În sferturile de finală de la Miami Open, Simona Halep se va duela cu Qiang Wang, care a trecut de Yafan Wang, scor 7-5, 6-4.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: