19
Dum, Mai

Eveniment

PSD tremură din cauza Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav!

 

Conștienți că pierd teren cu fiecare pas pe care Consiliul Județean Brașov, condus de liberalul Adrian Veștea, îl face pentru realizarea aeroportului, disperarea îi îndeamnă pe social-democrați la acțiuni, nu tocmai democratice. De exemplu, joi, ministrul Apelor și Pădurilor a lansat o serie de acuzații la adresa lui Adrian Veștea, cum că blochează proiectul aeroportului. Mai mult, în încercarea de a fi convingători, PSD-iștii l-au însărcinat pe cel aflat în fruntea filialei Brașov, controversatul Marius Dunca, să vină în fața presei cu...teancul de hârtii. Hârtii pe care, însă, nici Dunca nu știa ce stă scris. Știa însă, că sarcina numărul 1 este să-și apere, prin orice mijloace, mai-marele. De ce? Pentru că președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, le-a demontat social-democraților, una câte una, așa-zisele acuzații. Reacțiile șefului PSD Brașov, care numai siguranță și adevăr NU exprimă, nu mai au nevoie de niciun comentariu.

După ce planul PSD s-a prăbușit în ceea ce privește Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, disperarea i-a trimis pe social-democrați către... pensionari. Au adus în fața presei patru vârstnici dichisiți și parfumați, și i-au pus să jure că traiul TUTUROR pensionarilor e numai lapte și miere, pentru că pensiile... au crescut. Nicio vorbă însă, de la vârful PSD Brașov, din gura lui Marius Dunca, despre creșterile simbolice ale pensiilor în condițiile în care prețul litrului de motorină e 6 lei, iar ca urmare, prețul pâini a crescut, cel al kilogramului de cartofi a explodat, iar acestea sunt doar câteva exemple. Și unde mai pui și faptul că, în cazul bătrânilor, banii din pensii folosiți pentru mâncare sunt din ce în ce mai mulți, cu fiecare zi care trece. Lucrurile stau la fel de rău și în cazul salariaților cărora guvernarea roșie le amintește sistematic că le-a mărit veniturile. Cu mici excepții, iată adevărul cu privire la așa-zisele majorări salariale.

Greu de înțeles, așadar, ce calcule au făcut cei din PSD și în ce țară trăiesc ei.Realitatea în România este cu totul alta. După un calcul simplu, dacă în anul 2018, cu salariul minim net puteam cumpăra 1452 de pâini, în acest an putem cumpăra doar 1052 de pâini.

La capitolul carburanți, litrul de motorină în 2018 era 4,57 lei/ litru, în 2019 prețul pe litru este de 5,85.

„România merită mai mult”, acesta este sloganul PSD-iștilor care, după cum reiese foarte clar din evoluția prețurilor, care afectează orice român, se justifică doar în sens negativ. Rămâne de văzut ce vânt al schimbării va sufla, pe 26 mai, în România.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: