17
Vin, Mai

sursa foto: romanialibera.ro

Eveniment

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat turneul de la Madrid, scor 6-2, 6-3, în fața perechii Dominic Thiem / Diego Schwartzman.

 A fost o finală pe care dublul româno - olandez a controlat-o cu autoritate de la un capăt la altul.  

Este al doilea triumf a lui Horia Tecău şi Jean Julien Rojer în capitala Spaniei, după succesul repurtat în 2016. Atunci a fost o finală cu doi români, perechea învinsă fiind formată din Florin Mergea şi Rohan Bopanna.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Horia Tecău şi coechipierul lui, olandezul Jean-Julien Rojer, vor disputa, astăzi, de la ora 16.30, pe arena centrală de la Caja Magica, finala de la Madrid Open, turneu de 1.000 de puncte.

Tecău şi Rojer vor da piept cu perechea Diego Schwartzman/Dominic Thiem (Argentina/Austria), care a învins, în semifinale, scor 6-3, 6-2, cuplul Guido Pella/Joao Sousa (Argentina/Portugalia).

La rândul lor, în penultimul act, Tecău şi Rojer au trecut, scor 6-4, 5-7, 10-5, de echipa formată din Stefanos Tsitsipas/Wesley Koolhof (Grecia/Olanda).

Calificarea în finală este recompensată cu un premiu total de 174.490 de euro şi cu câte 600 de puncte ATP. Câştigătorii trofeului vor primi 357.540 de euro şi câte 1.000 de puncte ATP.

Tenismenul român a câştigat până acum 34 de trofee la dublu şi a mai jucat de 20 de ori în ultimul act.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: