26
Vin, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

CFR Cluj s-a impus în Gruia, în această seară, scor 1 - 0, în confruntarea cu Craiova.

Astfel, CFR Cluj a câștigat campionatul.

CFR Cluj este campioană în 2019, în România!

CFR Cluj a câștigat al doilea titlu consecutiv în Liga 1, cu toate că gruparea din Gruia a fost măcinată de probleme la nivelul conducerii, în prima parte a sezonului.

”Încercăm să facem și un pic de spectacol. Am luptat foarte mult în acest campionat. Avem o mare satisfacție după un sezon greu. Au fost multe tulburențe la nivelul conducerii, dar noi ne-am văzut de treabă și ăsta e un compliment pentru jucători.

Când joci pentru titlu sunt emoții. Când am ieșit din Europa, la început, atunci a fost cel mai greu moment al nostru”, a spus Damjan Djokovic, la finalul meciului, în exclusivitate pentru Digi Sport.

În afară de Steaua, nicio echipă nu mai reușise să câștige două titluri la rând în Liga 1, în ultimii 35 de ani.

CFR a mai fost campioană în 2008, 2010, 2012 și 2019. Ioan Andone a adus primul titlu în Gruia, iar italianul Andrea Mandorlini a stat pe bancă la cel de-al doilea triumf al ardelenilor.

ȘTIRE INIȚIALĂ

CFR Cluj conduce, în Gruia, scor 1 la 0, disputa contra formației conduse de Corneliu Papură, CSU Craiova.

În minutul 11, Penalty pentru CFR Cluj. Kelic l-a împins în careu pe Păun, iar Ovidiu Hațegan a dictat penalty pentru campioană.

Culio a transformat lovitura de pedeapsă, iar echipa condusă de Dan Petrescu a trecut, din minutul 12  al jocului, la conducere.

CFR Cluj poate deveni matematic, din această seară, campioana României. De fapt, va fi o confirmare a titlului cucerit și în sezonul trecut, ceea ce ar însemna o premieră pentru gruparea din Gruia. Pentru a intra în posesia celui de-al 5-lea titlu, echipa lui Dan Petrescu trebuie să nu piardă disputa cu oltenii.

De partea cealaltă, Craiova luptă pentru a-și asigura locul 3, ultima șansă a oltenilor de a participa în preliminariile Europa League, după ce-au fost eliminați din Cupa României.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: