28
Dum, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Captură importantă a procurorilor D.I.I.C.O.T. Brașov, la festivalul „Dor de munte” din Poiana Brașov.

 

3 bărbați au fost puși sub acuzare pentru „trafic de droguri de risc şi de mare risc”.

Unul dintre inculpați, la data de 30 iunie 2019, în timp ce se afla la festival, a deţinut, în vederea comercializării, 21 de pastile roz inscripţionate “Spiderman”, 4 pliculețe cu pulbere de culoare crem şi o folie cu un praf alb-verzui, reprezentând droguri de risc şi de mare risc, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare. Bărbatul primise stupefiantele de la un alt inculpat. Acesta din urmă a deţinut în vederea comercializării 38 de pastile de culoare roz inscripţionate “Spiderman” şi aproximativ 20 de grame de substanţă de culoare crem, reprezentând droguri de mare risc.

Cel de-al treilea inculpat, în timp ce se afla la același festival, a deţinut, în vederea comercializării, fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cinci folii din staniol care conţineau o substanţă de culoare albă şi fragmente de substanţă solidă de culoare roz, reprezentând droguri de risc şi de mare risc.

Cei 3 bărbați implicați au fost reținuți și prezentați unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentințele definitive.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: