26
Vin, Apr

sursa foto: digi24.ro

Eveniment

 

UPDATE

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi fost scuipat și înjurat de la mulți deținuți, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a negat totul.

 

„Nu a existat niciun incident de acest tip, nici alte probleme”, a comunicat Gabriela Livadariu, citată de bugetul.ro.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, ar avea parte de momente foarte grele după gratii, la Penitenciarul Rahova.

Conform unor surse citate de B1 Tv, Dragnea ar fi fost scuipat şi înjurat de mai mulţi deţinuţi, fiind nevoie de intervenţia gardienilor pentru aplanarea conflictului.

Acest incident vine în ciuda faptului că autorităţile se aşteptau la posibile reacţii negative ale deţinuţilor şi tocmai de aceea Dragnea beneficiază de protecţie, așa cum s-a întâmplat şi în cazul altor demnitari care au ajuns după gratii.

Rămâne de văzut dacă incidentul este unul izolat sau vor fi și alte neplăceri pentru Liviu Dragnea, cât şi dacă va fi demarată vreo anchetă cu privire la desfăşurarea evenimentelor.

Reamintim că Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la D.G.A.S.P.C. Teleorman.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: