03
Vin, Mai

sursa foto Facebook Orasul Rasnov

Eveniment

La Râşnov, valoarea totală alocată „Primului ghiozdan” este de 35.000 de lei. Defalcat, s-au alocat 22.000 la Școala Generală nr. 2 și 13.000 de lei la Școala Generală nr. 3.

Programul „Primul ghiozdan” este un succes în toate comunităţile unde a fost adoptat de către autorităţile locale și nici Râșnovul nu face excepție.

La Școala Generală Nr. 3, la clasa pregătitoare au primit acest pachet 21 de fete și 24 de baieți, la clasa I 32 de fete și 32 de baieți, iar la Școala Generală nr. 2, la clasa pregătitoare, 55 fete și 70 băieți, iar la clasa I 56 fete și 55 băieți.

„Prin acest program, ca şi prin investiţiile pe care Primăria Râşnov le-a făcut în modernizarea, dotarea, igienizarea tuturor unităţilor de învăţământ din oraş, dorim să asigurăm toate condiţiile pentru un sistem educaţional de calitate în oraşul nostru, care să aibă ca finalitate rezultate cât mai bune la învăţătură”, a declarat primarul Râșnovului, Liviu Butnariu.

La clasa pregătitoare ghiozdanul conține: 7 caiete, penar, creioane, culori, hartie glasata, acuarele , lipici, pensula, plastilina si plansa pentru plastilina si o radiera. Pentru micuții de la clasa I, ghiozdanul are: acuarele, pensule, ascutitoare, betisoare, 6 caiete, bloc de desen, creioane, culori, penar, coperte caiete, radiera, rezerva cerneala albastra si stilou și riglă.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Prima zi a anului școlar 2019 – 2020 (FOTO)

Accident în zona CET, cu o mașină școală implicată (FOTO)

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: