02
Joi, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Comisarii C.R.P.C. Brașov au desfășurat o acțiune de control la Târgul imobiliar care are loc zilele acestea în Brașov. Asta pentru a se asigura că ofertele puse de dezvoltatori la dispoziția consumatorilor sunt în corelare cu realitatea.

,,Dorim să ne asigurăm că au forme legale pentru proiectele prezentate atât din punctul de vedere al legalității construcției, cât și al utilităților. Asta deoarece au fost numeroase cazuri în care clienții au păcăliți. Chiar dacă nu am fost tocmai clienții pe care îi așteptau dezvoltatorii, toți au fost invitați la sediul instituției noastre (n.r. C.R.P.C. Brașov) cu documentele necesare, pentru a ne face dovada că tot ceea ce prezintă spre vânzare este real.

Recomandăm cu fermitate ca toți clienții noilor imobile să verifice cu exactitate actele înainte de a plăti orice fel de avans și, totodată, să fie atenți la toate clauzele pe care le acceptă prin semnarea contractelor cu dezvoltatorii”, a explicat, pentru brasovtv.com, șeful C.R.P.C. Brașov, Sorin Susanu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: