02
Joi, Mai

sursa foto: fanatik.ro

Eveniment

CFR Cluj a învins, în urmă cu scurt timp, în deplasare, formația franceză Rennes, scor 0 -1.

3 jucători, doi din tabăra francezilor și unul din cea a clujenilor, au primit cartonașe roșii.

CFR Cluj se află pe loc de calificare în șaisprezecimile Europa League, după primele trei runde disputate în Grupa E.

După victoria cu Rennes (1-0), campioana României ocupă poziția secundă în grupă, cu 6 puncte în trei meciuri. Locul 1 este ocupat de Celtic, care a acumulat 7 puncte, după duelul cu Lazio (2-1).

Italienii rămân cu doar trei puncte, în timp ce Rennes pare echipa cu șanse minime de calificare în primăvara europeană. Francezii au doar un punct, după egalul din prima etapă (1-1 cu Celtic).

ȘTIRE INIȚIALĂ

CFR Cluj joacă în această seară, de la ora 22:00, în grupele Europa League, contra formației francize Rennes.

Fără victorie în șase meciuri cu echipe din Hexagon, campioana României speră să obțină un rezultat istoric în fața a 30 de mii de suporteri ai lui Rennes, pe ,,Roazhon Park”. Dan Petrescu este obişnuit cu atmosfera ostilă de pe alte stadioane. ,,Şi fanii au ajutat-o foarte mult pe Celtic. Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iarăşi o minune şi să câştigăm”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul clujenilor anunță că Billel Omrani este incert pentru meciul cu Rennes.

,,Peteleu e accidentat și Omrani are și el ceva probleme, vom vedea dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult. Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăișuri, nu știu cum va reacționa echipa lor joi”, a completat Petrescu.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Aleksei Eskov la centru. Acesta va fi ajutat de asistenţii Dmitri Mosyakin şi Valeri Danchenko. Rezervă va fi Vladislav Bezborodov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: