04
Sâm, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Gelu Oltean, fost șef al Direcției de Informații și Protecție Internă din M.A.I., rămâne arestat. 

Curtea de Apel Brașov a repins contestația inculpatului ămpotriva deciziei Tribunalului Brașov de a emite mandat de arestare.

De asemenea, potrivit deciziei, Vanessa Youness şi Thomas Lishman, inculpați în același dosar, rămân și ei în beciul Poliției Brașov.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Gelu Oltean, fost șef al Direcției de Informații și Protecție Internă din M.A.I., a fost adus, astăzi, cu duba la Curtea de Apel Brașov.

El va contesta măsura arestării preventive.

Amintim că Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman au fost arestaţi preventiv, duminică, de Tribunalul Braşov. Ei sunt acuzaţi de punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unui local pentru consum ilicit de droguri şi desfăşurarea de operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc.

Gelu Oltean ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind 500 de euro. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat, uneori, şi zeci de persoane.

DMT este o substanţă psihoactivă endogenă care produce puternice halucinaţii vizuale. Amestecul shamanic Ayahuasca, folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon şi nu numai, are ca substanţă de bază DMT-ul.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: