06
Lun, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2020, respectiv pe Legea bugetului asigurărilor sociale de stat.

În luna decembrie, premierul Ludovic Orban şi-a angajat răspunderea pe bugetul pe 2020 din plenul Parlamentului.Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 6 ianuarie a.c., următoarele decrete:

Decret pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2020;

Decret pentru promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

La asumarea răspunderii, premierul a susţinut că bugetul este construit pe date reale şi o creştere economică de 4,1%, o rată a inflaţiei de 3,1%, un curs mediu de schimb de 4,75 lei pentru un euro. Potrivit lui Orban,  sumele alocate pentru Sănătate şi Educaţie in bugetul pe 2020 sunt pe plus.

"Aveţi încredere în acest buget, el a fost construit cu extrem de mare atenţie, încercând să asigurăm toate resursele financiare, toate cheltuielile necesare", a conchis Ludovic Orban din Plenul Parlamentului.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: