26
Vin, Apr

Eveniment

Întâlnire importantă între reprezentanții Asociației Aeroporturilor din România, la Brașov.

La invitația președintelui Consiliului Județean, Adrian Veștea, și a președintelui Asociației Aeroporturilor din România, David Ciceo au fost prezenți la eveniment secretari de stat și directori din cadrul Ministerului Transporturilor și Ministerului Economiei, directorii generali de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română și ROMATSA, membrii ai Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, alături de reprezentanți ai companiilor aeriene și tour-operatori din țară și străinătate.

Timp de două zile, pe agenda dezbaterilor vor fi incluse subiecte de interes în domeniul aeronautic, precum dezvoltarea infrastructurii aeroportuare, dezvoltarea terminalelor de pasageri și terminalelor cargo și teme legate de securitatea și siguranța aviației civile.

După spusele președintelui Consiliului Județean Brașov, aeroportul internațional Brașov-Ghimbav va fi finalizat în proporție de 90% până la finele anului 2021.

Traficul de pasageri pe aeroporturile din România a depășit 21 de milioane de pasageri iar estimările arată că, la o creștere anuală în medie de 4%, în următorii 15 ani traficul se va dubla, a declarat David Ciceo.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: