17
Vin, Mai

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe un brașovean de 25 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ,,efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză, în perioada februarie – septembrie 2019, ar fi efectuat, fără consimțământul titularului, tranzacții online cu cardul altei persoane, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 8.400 de lei.

La data de 03 februarie 2019, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința suspectului din municipiul Brașov, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, care prezintă interes pentru soluționarea cauzei.

De asemenea, în urma perchezițiilor, a fost identificată o armă neletală, cu aer comprimat, din categoria armelor neletale supuse autorizării, aparținând unei terțe persoane, care nu deținea documente legale de proveniență. Arma a fost ridicată de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, suspectul, de 25 de ani, a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: