05
Dum, Mai

Eveniment

Primarul comunei Cristian, Gicu Cojocaru, a prezentat care au fost realizările anului 2019 și care sunt proiectele pentru anul 2020.

Modernizarea iluminatului public și îngroparea cablurilor pe strada Lungă și străzi adiacente, sala de sport aflată în construcție, dispensarul, căminul cultural, clădirile sociale din perimetrul fostului restaurant, extinderea rețelelor de gaz și procedurile de execuție pentru grădinița de pe Gheorghe Doja  sunt doar o parte din proiectele ce vor fi finalizate în acest an.

De asemenea, în anul 2020 încep evaluările și repartizările terenurilor pentru tinerii care au depus cereri pentru a beneficia de teren pentru construirea unei locuințe personale.

Nici educația nu a fost neglijată iar investițiile în programele școlii și grădiniței, cadourile pentru copii, premiile și bursele au continuat pe tot parcursul anului trecut.

La ședința de dezbatare locuitorii din Cristian au primit formulare unde să noteze prioritățile și propunerile lor pentru proiectul de buget din acest an.

Primarul comunei Cristian îi asigură pe cristoloveni de tot sprijinul, atenția și corectitudinea față de ei și de comună.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: