04
Sâm, Mai

sursă foto: wikimapia.org/

Eveniment

Centrul Cultural ”Reduta” Brașov tratează cu maximă responsabilitate situația răspândirii virusului COVID — 19 în România.

„Siguranța spectatorilor este o prioritate constantă în activitatea noastră. Cu atât mai mult, în acest context epidemiologic, ne gândim cu foarte multă responsabilitate la siguranța spectatorilor, a tuturor angajaților și colaboratorilor noștri.

În acest sens, în urma ședinței extraordinare a responsabililor de risc din cadrul compartimentelor instituției, au fost evaluate riscurile și cuprinse într-un plan de măsuri. Astfel, în spațiile publice ale Centrului Cultural Reduta (foaier, sala de spectacol)  sunt dezinfectate toate  suprafețele de contact cu soluții speciale.

Grupurile sanitare ale instituției sunt dotate cu dispersoare pentru soluție dezinfectantă Virucida pentru mâini. Totodată, toate grupurile sanitare sunt dotate cu săpun lichid și prosoape de hârtie. De asemenea, numărul dispersoarelor pentru soluție dezinfectantă Virucida pentru mâini a fost suplimentat. Toate spațiile instituției, atât cele destinate publicului, cât și cele destinate personalului, sunt dezinfectate sistematic de mai multe ori pe zi, cu soluții dezinfectante pentru suprafețe. În foaierul instituției vor fi postate planșe cu măsuri individuale de prevenire a infecției cu noul Coronavirus.

Centrul Cultural ”Reduta” va ține cont cu strictețe, de absolut toate deciziile pe care Gurvenul și Statul Român le ia și le va lua în legatură cu acest subiect.

În acest sens s-a depus la Direcția de Sănătate Publică Brașov, azi,10 martie 2020, documentația recomandată în Hotărârea nr.4 din 8 martie 2020 a M.A.I, Instituția Județului Brașov și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pentru obținerea acordului instituțiilor abilitate, pentru desfășurarea activităților culturale din calendarul lunii martie”, potrivit unui comunicat de presă.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: