04
Sâm, Mai

Eveniment

Filarmonica din Brașov se închide din cauza Coronavirusului.

„Vă informăm că, în urma ședinței de Consiliu Administrativ de azi, 10.03.2020, s-a hotărât, ca în baza situației de urgență și ținându-se cont de Hotărârea nr. 6 din 09.03.2020, dată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, a Hotarârii nr. 5 din 09.03.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov și a recomandărilor Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov privind siguranța participanților la evenimentele publice de pe raza Județului Brașov, în calitate de organ abilitat să autorizeze desfășurarea tuturor acestor evenimente, Filarmonica Brașov suspendă toate concertele programate în intervalul 10.03 – 31.03 2020. Evenimentele urmează a fi reprogramate la date ce vor fi anunțate ulterior.
Biletele achiziționate deja pentru concertele din această perioadă rămân valabile pentru viitoarele concerte, desigur, în baza dovezii achiziției biletului fizic sau on line.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să consultați atât site-ul oficial al Filarmonicii Brașov, cât și pagina de Facebook, pentru informații suplimentare, pe parcursul acestei perioade.
Pentru prevenție, vă rugăm să urmați sfaturile Direcției de Sănătate Publică” potrivit unui comunicat de presă a Filarmonicii Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: