02
Joi, Mai

Sursa foto: M.C.

Eveniment

UPDATE Ora 21:20

,,Bună seara, Lidl nu mai e aprovizionat.

Oamenii cumpără cu baxurile, probabil și din cauza faptului că nu mai știi ce găsești mâine. Sunt norocoasa posesoare a ultimului snop de banane și cam atât. Am plecat cum am venit!”, a explicat o tânără din Brașov, S.R., care în această seară a ales Brașov TV pentru a trimite fotografii și a-și exprima punctul de vedere. Îi mulțumim!

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un cititor brasovtv.com a trimis pe adresa redacției poze făcute astăzi, la orele 18:30, în supermarketul LIDL din cartierul Tractorul.

Imaginile vin ca dovadă a “bunei gestionări” a crizei de către Prefectura Brașov, al cărei conducător, prefectul Mihai-Cătălin Văsii, a dat asigurări locuitorilor județului, în urmă cu nicio săptămână, că a avut întâlniri cu șefii supermarketurilor brașovene pentru a preîntâmpina astfel de situații.

Mulțumim domnule PREFECT, în numele cititorilor noștri, pentru modul NETRANSPARENT de comunicare a situației reale prezente la această dată și pentru secretomania “NEOcomunistă” vizavi de presă, care s-a reinstaurat la nivelul instituției pe care o conduceți!

Dacă nu știți la ce facem referire, vă reamintim că presei brașovene i-au trebuit 48 de ore să afle rezultatul testului unei paciente din orașul nostru, internată și suspectă de coronavirus.

sursa foto: R.S. 

sursa foto: brasovtv.com

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: