02
Joi, Mai

Eveniment

UPDATE 2 Ora 16.15

În cazul bărbatului de 29 de ani din Brașov, suspect de infectare cu coronavirus, testul este negativ.

UPDATE 1

Alte două persoane din Brașov sunt suspecte de infectare cu coronavirus.

Potrivit unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, este vorba despre un bărbat de 60 de ani, care a intrat în contact cu șeful lui, internat în spitalul din Covasna. Cel de al doilea bărbat, de 48 de ani, este șofer și făcea curse pe ruta Brașov – Torino.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bărbat din Brașov, de 29 de ani, este suspect de infectare cu coronavirus. El s-a întors din Milano pe 11.03.2020, cu febră și tuse. El a fost consultat, este internat și au fost recoltate probe care vor fi analizate la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, a explicat, pentru brasovtv.com, Anca Bâtiu, inspectorul sanitar la D.S.P. Brașov.

Potrivit Ancăi Bâtiu, în cursul nopții trecute, în județul Brașov au fost carantinate 34 de persoane. Încă de la intrarea în România, au fost  escortate de către jandarmi și aduse în județul Brașov, unde au fost așteptate de reprezentanți ai D.S.P. Brașov și ai Prefecturii. Persoanele carantinate sunt asimptomatice și urmează să le fie recoltate probe.

La data de 12.03.2020, în județul Brașov nu este nicio persoană confirmată cu coronavirus, 35 de persoane sunt în carantină, iar alte 234 sunt izolate la domiciliu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: