06
Lun, Mai

Eveniment

Lupta cu COVID-19 este departe de a fi încheiată!

Autoritățile iau măsuri, în primul rând din punct de vedere preventiv, pe care le transmit cetățenilor prin intermediul jurnaliștilor.

În aceste condiții, echipa de reporteri de la Brașov TV este alături de autorități și de cetățeni. 

,,Trebuie să dăm cu toții dovadă de înțelegere 24 de ore din 24, să facem front comun cu autoritățile în lupta contra COVID-19. Îi rugăm pe brașoveni, și nu numai, să acorde tot sprijinul autorităților! Să respecte toate măsurile luate de factorii de decizie pentru stoparea răspândirii virusului. Pun accent în mod special pe autoizolare și carantină, în situațiile în care aceste măsuri se impun. Pe de altă parte, personalul din prima linie trebuie să fie instruit corespunzător, protejat și respectat! Medicii, asistenții medicali, personalul auxiliar din toate unitățile sanitare și personalul M.A.I. trebuie să aibă echipamente corespunzătoare situației, mijloace de dezinfecție suficiente și toate condițiile necesare pentru exercitarea atribuțiilor în condiții deosebite. Le mulțumim!”, este mesajul producătorului general al postului Brașov TV, Andrei Kadas.

Echipa Brașov TV este, minut cu minut, la dispoziția cetățenilor și a autorităților pentru transmiterea mesajelor de interes public în cel mai scurt timp, corecte și complete.

Reporterii Brașov TV pun la dispoziția cetățenilor trei canale de comunicare pentru întrebări. Pentru răspunsuri pertinente, solicităm informații doar de la autorități, pentru a nu induce panica.

În cursul zilei de sâmbătă de exemplu, o femeie din Brașov a sunat la redacție și a povestit că o tânără s-a întors din Germania, mama ei i-a sugerat să se autoizoleze, dar fata ei a refuzat. Din cauză că familia nu știa cum să procedeze, a apelat la reporterii Brașov TV. După preluarea datelor, un reporter al postului nostru l-a contactat telefonic pe purtătorul de cuvânt al D.S.P. Brașov care a explicat că, în ceea ce privește Germania, doar o regiune este vizată, iar dacă românca s-ar fi întors din acea provicie, la intrare în țară i s-ar fi prezentat, fără îndoială, procedura de urmat.

Echipa Brașov TV vă stă la dispoziție și vă sugerează să respectați indicațiile autorităților care, în situația generată de coronavirus, au nevoie de sprijinul noastru, al tuturor!

,.Doar împreună putem trece peste situația generată de COVID-19!”

BRAȘOV TV

0368800381

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

facebook.com/BrasovTV


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: