10
Vin, Mai

sursa foto: digi24.ro

Eveniment

În condițiile generate de coronavirus, de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov vine un mesaj fără precedent! Asta după ce reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au făcut un control la spital și vor da amenzi.

Contactată telefonic de un reporter Brașov TV, pentru un punct de vedere, managerul interimar al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov, doctor Godri Ana, a transmis, vădit marcată de emoții, un mesaj aparte:

,,Ajutați-ne! Nu de amenzi avem nevoie, ci de ajutor! Nu este vorba despre faptul că n-au purtat (n.r. două cadrele medicale) măști, au purtat. A făcut controale (n.r. D.S.P. Brașov). Le-am explicat. Fiecare instituție să-și facă treaba. N-am dormit toată noaptea. Lucrăm, lucrăm, lucrăm... Avem materiale, nu este vorba despre faptul că nu avem, dar sigur că vom avea nevoie și în continuare. Ajutați-ne, de asta avem nevoie! Și de la voi, reprezentanții presei, și de la ceilalți!”, a spus, într-o discuție purtată cu un reporter Brașov TV, managerul interimar al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov.

,,Am verificat informația venită de la postul dumneavoastră. Cele două cadre medicale sunt în autoizolare, rezultatele testelor sunt negative, iar la întoarcerea în activitate vor fi sancționate potrivit HG nr. 856/2011, art.32, lit. k, pentru nerespectarea precauțiunilor universale - purtarea echipamentului complet de protecție, ceea ce înseamnă: mască, halat și mănuși. Evident că au fost instruiți în acest sens. Mai mult, lucrează în Spital de Boli Infecțioase și ar fi trebuit să știe!”, a declarat, în replică, purtătorul de cuvânt al D.S.P. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: