28
Dum, Apr

Eveniment

Polițiștii din Zărnești s-au autosesizat și au deschis dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, după ce un pacient al Secției din Zărnești a Spitalului de Psihiatrie și Neurologie a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Zilele trecute, au fost lansate acuzații grave în spațiul public cu privire la modul în care anumite persoane au gestionat criza generată de COVID-19 în unitatea medicală.

S-a declanșat, după ce testul a indicat faptul că un bolnav internat s-a infectat cu COVID-19, o anchetă epidemiologică. Se stabilesc potențialii contacți ai bolnavului infectat și se fac teste pentru a se afla dacă sunt infectate și alte persoane.

Polițiștii din Zărnești s-au autosesizat și fac cercetări.

,,S-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, a fost începută urmărirea penală in rem – pe faptă și nu pe persoană – și se fac verificări cu privire la împrejurările în care acel pacient a contractat boala”, a explicat, în exclusivitate pentru brasovtv.com, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, Domokos Marton.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: