17
Vin, Mai

sursă foto: zi-de-zi.ro sursă video: I.P.J. Brașov

Eveniment

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt în permanență la datorie, atât în misiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, cât și pentru verificarea modului de respectare al reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgență.

"Efective mixte, formate din polițiști, jandarmi și militari, actionează în sistem integrat pe raza întregului județ Brașov, pentru aplicarea măsurilor stabilite prin Ordonanțele Militare adoptate, în scopul prevenirii și limitării răspândirii COVID-19, a combaterii criminalității sub toate formele ei, precum și în vederea asigurării unui climat optim de siguranță publică.

Astfel, la data de 07 aprilie 2020, în intervalul orar 10.00-15.00, polițiștii brașoveni au efectuat o actiune cu efective în municipiul Brașov, precum și în localitățile Teliu, Tărlungeni, Zizin și Budila din județul Brașov.

Cu această ocazie, au fost verificate un număr de 243 autovehicule și legitimate 453 de persoane, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 18.000 lei.

De asemenea, cadrele de poliție au reținut 1 permis de conducere a cărui valabilitate era expirată și au retras 3 certificate de înmatriculare", potrivit I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: