26
Vin, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat o anchetă de amploare a procurorilor DNA în interiorul partidului.

Informația a fost obținută de reporterii Antena 3 de la surse din cadrul PSD.

Liderul social-democraților ar fi anunțat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Constanța cu liderii PSD, că Direcția Națională Anticorupție a cerut documente de la partid legate de datoriile și contractele PSD din campania electorală pentru alegerile prezidențiale. În noul context, se așteaptă ca aceasta să fie o temă de campanie împotriva PSD.

Ciolacu le-a mai spus membrilor partidului că el crede că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA.

Tot pe surse, toți președinții de organizații i-ar fi spus lui Ciolacu că trebuie neapărat să fie depusă o moțiune de cenzură fiindcă, altfel, PNL le va lua toți primarii înainte de alegerile locale. Moțiunea ar trebui depusă în luna septembrie, înainte de alegerile locale, pentru a-i descuraja pe primari să plece către PNL.

Până la acest moment, conducerea PSD nu a exprimat un punct de vedere în replică.

UPDATE

Fostul secretar general al PSD din perioada campaniei pentru prezidenţiale Mihai Fifor afirmă, despre existenţa unei anchete a DNA privind campania pentru prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă,că nu a cerut nimeni date despre modul în care a fost derulată campania, calificând informaţiile pe această temă drept ”poveşti....de proastă calitate, cu PSD cel mereu corupt, cu furt din banii publici, cu nenorociri peste nenorociri, doar, doar s-o mai crea o ştire despre PeSeDe-ul ăsta pe care unii îl vor mort şi îngropat”, conform News.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: