18
Sâm, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Un subofițer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov a fost prins beat la volan.

,,La data de 06 iunie a.c., în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 47 ani, care conducea un autoturism pe str. Zizinului din municipiul Brașov, jud. Brașov. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, explica sâmbătă, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Contactat telefonic de reporterul brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov, maiorul Ciprian Sfreja, a explicat:

,,Persoana este subofițer la una din structurile de suport ale Inspectoratului și se afla în timpul liber. Instituția noastră nu tolerează astfel de comportamente. Este în desfășurare o anchetă a organelor competente, iar în funcție de rezultate vom lua măsurile care se impun.”


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: