29
Lun, Apr

Eveniment

ALEGERI 2020

Sorin-Claudiu Susanu: „Sunt convins că am capacitatea de a dezvolta Brașovul pe direcții noi. Atât pregătirea profesională, cât și atuul reprezentat de vârstă sunt doar două dintre elementele care pot face diferența în comparație cu ceilalți candidați și, practic, pot ajuta comunitatea brașoveană.

Faptul că, de 10 ani, interacționez zilnic cu brașovenii datorită funcției pe care o dețin în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, cunosc în cele mai mici detalii multe dintre problemele cu care se confruntă cetățenii. Am constatat, și este esențial, că au încredere atât în mine, cât și în deciziile pe care le iau, un argument foarte important pentru o viitoare candidatură la funcția de primar al Brașovului.

Toate proiectele utile cu adevărat, aflate în derulare, vor fi continuate, dar se impun și schimbări astfel încât cetățenii să fie, practic, cei care iau decizii pentru Brașov.”

Gheorghe Ialomițianu: „Candidez  pentru funcția de primar deoarece Brașovul are nevoie de un proiect nou de dezvoltare atât în plan economic, cât și turistic și cultural astfel încât să poată fi comparat cu cele mai dezvoltate orașe din România precum Cluj-Napoca, Oradea, Timișoare și chiar Alba Iulia.

Investitorii au nevoie de sprijin în permanență, de dialog și, în final, de decizii luate în urma unor consultări cu adevărat constructive. Documentele și avizele de care au nevoie trebuie să fie eliberate în timp util, fără piedici.

Municipiul Brașov trebuie să devină un oraș prietenos atât pentru brașoveni, cât și pentru turiști.

Candidez la această fucție pentru că, aproape zilnic, sunt încurajat de brașovenii care doresc o schimbare la nivelul Primăriei., a explicat, pentru brasovtv.com, fostul ministru al Finanțelor.”, Gheorghe Ialomițianu.

George Scripcaru, adevăr sau joc politic?

Contactat telefonic de reporterul Brașov TV, primarul în funcție a declarat: „Ce treabă am eu?! Cred că trebuie să te redirecționez. Eu nu sunt pe calapodul acesta. Eu nu sunt candidat nici în prezent, nici în perspectivă, nici într-un fel.”


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: