29
Lun, Apr

sursă foto: probr.ro

Eveniment

Brașovenii care vor să se înscrie la Biblioteca Județeană George Barițiu o pot face și online, direct pe site-ul instituției.

Asta, cu atât mai mult cu cât suntem încă în stare de alertă și este necesar să respectăm anumite reguli de prevenire a îmbolnăvirilor cu coronavirus.

 Este un spațiu special. Se poate intra pe pagina noastră de internet – bjbv.ro. Acolo este un link în care sunt explicați și pașii care trebuie făcuți. De fapt, e o autentificare rapidă, utilizatorul își înscrie datele de contact. Această înscriere online se face mai ales pentru a nu se pierde foarte mult timp atunci când se vine la bibliotecă pentru permis și pentru semnarea contractului și facilitatea principală este că este gratuită, urmând ca ulterior, probabil, să fie reglate și chestiuni legate de eventualele taxe”, a spus directorul Bibliotecii Județene George Barițiu, Daniel Nazare.

Mai apoi, cei care se înscriu, primesc un mail de confirmare după care pot merge în cea mai apropiată filială pentru a-și ridica permisul. Apoi, pot suna la bibliotecă să-și rezerve volumele dorite, așa cum este posibil împrumutul de carte în această perioadă.

Bibliotecarul vă va spune în ce zi puteți veni după carte și la ce oră. Serviciul de împrumut de carte este funcțional de câteva săptămâni, în filialele bibliotecii și în sediul central. Până acum, potrivit directorului instituției, au fost mii de volume care au fost restituite și împrumutate, în aceste filiale și în secția Împrumut, din Livadă.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: