05
Dum, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Unul dintre directorii Primăriei Brașov este confirmat pozitiv la noul coronavirus. Persoana cu probleme a intrat în izolare de câteva zile, iar miercuri a primit rezultatul testării PCR.

 

Și la Sistemul de Gospodărire a Apelor din Brașov, sunt persoane testate pozitiv.

,,10 angajați pozitivi au fost în total. De ieri, 3 sunt acasă, iar 7, asimptomatici, sunt internați.”, a explicat, pentru brasovtv.com, directorul instituției, Mihai Uță.

Cazuri de coronavirus au fost depistate și la Societatea Electrica – nefiind vorba, însă, despre angajați care au intrat în contact cu clienții, dar și în rândul personalului din conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov. Managerul, doctorul Călin Cobelschi, și directorul medical, doctorul Cătălin Mișarcă, au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

,,Managerul Spitalului Județean și directorul medical au fost confirmați pozitiv la COVID 19. S-au luat toate măsurile pentru dezinfecția spațiilor administrative, iar personalul administrativ va fi testat. Menționăm că începând cu 13 martie toate ședințele cu personalul medical s-au desfășurat online, nefiind contacte directe. Personalul medical din S.C.J.U. Beașov este testat periodic. De asemenea, toți pacienții internați sunt supuși testării pentru a proteja cadrele medicale.”, se precizează într-un comunicat de presă al reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: