07
Mar, Mai

sursa foto: antena3.ro

Eveniment

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ,,Te cunosc de undeva”, este testată pozitiv la noul coronavirus. Vedeta de la Antena 1 a ales să se testeze singură, având în vedere că în ultima perioadă a ținut legătura cu celelalte vedete de la emisiunea pe care o prezintă.

Momentan, Alina se află în spital și este asimptomatică, notează antena3.ro.

Alina Pușcaș spune, însă, că mai multe vedete s-au întâlnit în urmă cu aproximativ 12 zile, iar “cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs”. Vedeta a declarat că a decis să-și facă un test, după ce a aflat că alți colegi au fost infectați, printre care cântăreții Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu.  

Ea a mai spus că, spre deosebire de colegii ei care sunt internați la “Matei Balș”, a preferat să se interneze la spitalul militar mobil din incinta “Ana Aslan”.

“Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. Nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat, pentru că nu ai nicio vină.” a spus Alina pentru revista Elle.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: