07
Mar, Mai

Eveniment

Polițiști ai Secției numărul 3 de Poliție din Brașov fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

,,În fapt, la data de 19 iunie 2020, în jurul orei 11.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un angajat al unei societăți comerciale care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Brașov, a fost implicat într-un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în cauză, aflându-se în cadrul programului de lucru, s-ar fi accidentat în timp ce manevra un utilaj de gresare pentru arcuri, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: