09
Joi, Mai

Eveniment

BERBEC Astăzi, de luni, ocupă-te numai de problemele tale!

În mod paradoxal, te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că graba şi agresivitatea caracteristice zodiei te-au obosit prea mult. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Acasă! Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, la propriu și figurat, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturile din media. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de luni, gen „trec eu pe la tine, săptămâna asta” . Aminteşte-ţi că nu ai timp!

TAUR Un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi acum ştii acest lucru! Eşti motivat în ceea ce faci. Brusc, nativii din Taur realizează că nu au cu ce să se îmbrace pentru toamnă. Această influenţă pamântesca asupra unei zodii de pământ poate să însemne ceva! De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu multă mișcare şi multă… foame. Trage de fiare, fugi prin parcuri, şi lumea iţi va părea mai frumoasă şi mai zveltă ! Nu da şi nu lua bani cu imprumut – timpul acesta este belea curata pentru speculaţii financiare.

GEMENI Ai un control bun asupra emoţiilor şi reacţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditatea şi optimismul tău zodiacal. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică! Adică joci un rol şi uneori îţi cade masca. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă. Un procent din Gemeni reuşeşte astăzi să mai facă o gafă. Dacă faci parte din respectivul procent, recunoaşte că ai greşit şi cere-ţi iertare, aşa o să se simtă sufleţelul tău mai bine!  Nu te băga prea mult în viaţa altora ca să nu auzi proverbul preluat de olteni: „câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!”. Totuşi, o veste bună, chiar foarte buna!

RAC Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi anturajul tău. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase care îţi plac. Mergi înainte pe drumul tău însorit, afară este încă cald, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în nici un caz… Ai o mare dorinţă de a dărui şi chiar faci mici cadouri, aşa, fără motiv, sau cu motiv evident, bucuriile mari nu sunt la dată fixă.  Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu, sau unde activezi. Dacă muncești la domiciliu, lucrurile se schimbă. Nu uita că ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: