24
Sâm, Oct

Eveniment

Reprezentanții DAS Brașov atrag atenția oamenilor în ceea ce privește distribuirea măștilor de protecție.

"Referitor la distribuireamăştilor de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate în baza OUG nr. 78/2020 reamintim brașovenilor că acestea mai pot fi ridicate doar astăzi și luni 14.09.2020 de la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov din str. Panselelor nr. 23 între orele 08.30 - 18.30, cu pauză între orele 11.00 - 11.30 pentru dezinfecție.

Pentru municipiul Brașov au fost repartizate de la Direcția de Sănătate Publică Brașov măști pentru un număr de 6024 de persoane, iar au intrat în posesia măștilor 341 de persoane.

Referitor la persoanele beneficiare ale sistemului public de pensii, cu pensii în valoare de până la 800 lei inclusiv facem mențiunea că aceste măști se cuvin beneficiarilor indiferent de vârstă (exemplu copii orfani care primesc pensie urmaș, pensie invaliditate sau pensie socială).

Reamintim că se acordă un număr de 50 de măşti de protecție pentru fiecare persoană și ne dorim ca acestea să ajungă la toți cei care au nevoie de ele", potrivit unui comunicat de presă a DAS Brașov.