26
Vin, Apr

sursa foto: eurosport.ro

Eveniment

UPDATE

Victorie dramatică a Patriciei Țig în turneul de la Istanbul!

Românca a reușit să cucerească primul său titlu WTA din carieră după un meci pasionant contra lui Eugenie Bouchard, scor 2-6, 6-1, 7-6. Până la mingea câștigătoare, Patricia Țig a ratat alte 7.

A fost a treia finală a carierei, iar grație acestei victorii va ajunge în primele 60 de jucătoare ale lumii. Țig va fi pe locul 58 WTA, următoarea jucătoare din România după Simona Halep în ierarhie.

Patricia Țog va încasa 25.000 de dolari și va primi 280 de puncte după acest succes.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Patricia Țig face un turneu de vis la Istanbul! Românca va juca duminică, de la ora 17:00, finala competiției, contra reprezentantei Canadei, Eugenie Bouchard.

Românca a reușit să o învingă, sâmbătă, pe cehoaica Martincova, cu scorul de 6-3, 6-3 și astfel va juca în ultimul act al turneului de tenis din Turcia. Partida a durat o oră și 51 de minute.

Primul set a fost unul destul de ciudat, având în vedere numărul mare de break-uri. Cele două sportive nu au reușit să încânte prea mult pe propriul serviciu, dar echilibrul tot s-a menținut până la scorul de 3-3. Patricia a jucat perfect finalul de set, a mai obținut două break-uri și s-a impus cu 6-3.

În actul secund, Patricia a făcut legea pe teren. A reușit să ia primul break chiar la 1-0, apoi la 3-1, iar meciul a devenit din ce în ce mai ușor. S-a încheiat 6-3, iar Țig va juca în marea finală de la Istanbul.

Chiar dacă procentajul pe primul serviciu al cehoaicei a fost unul foarte bun (83%), sportiva noastră a replicat excelent și a reușit să facă față cu brio multiplelor atacuri.

În penultimul act al competiției, Eugenie Bouchard a trecut de Badosa, din Spania, scor 6-3, 6-2.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: