05
Dum, Mai

Eveniment

BERBEC Nu rata ocaziile de astăzi din cauza încăpăţânării, sau a grabei caracteristice zodiei.

Trebuie să ai încredere, dar să nu te implici total. Limitează-te doar la activităţile de rutină. Relaţiile sentimentale sunt bine aspectate. Calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le, fie la serviciu, fie la piaţă, fie în dragoste. Nu amesteca, însă, plăcutul cu utilul. Nu vorbi despre planuri pe termen lung, ca să nu zăpăceşti familia, pe cei apropiaţi. O veste pe seară de la rude de departe. Uită ieri, trăieşte astăzi, mâine – mai vedem…

TAUR Optimismul şi setea ta de viaţă sunt cheia succesului social de astăzi. Poate o convorbire, poate un eveniment în care eşti centrul atenţiei şi sarea în bucate. Profită, prilejurile sunt rare! Ceva se poate întâmplă – mare atenţie la călătorii, sau deplasări. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent, totul este foarte bine. Evită locurile aglomerate, spaţiile deschise, curentul şi datoriile. Oferă respect celor mai bine plasaţi ca tine pe scara socială pentru că omul superior ascultă, omul materialist trăncăneşte, înţeleptul configurează – spune înţeleptul chinez.

GEMENI Nu juca după cum cântă alţii! Decât dacă este pe bani foarte mulţi. Fără prejudecăţi şi reţineri păguboase trebuie să afirmi astăzi exact şi cu multă hotărâre care sunt interesele tale! Ai oarece probleme de rezolvat, la serviciu, sau la şcoală, sau unde munceşti sau înveţi. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii şi părinţii. Deci, este momentul sa-ti faci prieteni in cadrul activitatii profesionale, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de sprijinul şi ajutorul lor competent.

RAC Discuţii interesante. Cere un sfat juridic. Nu te lăsa invadat de interesele altora, este în defavoarea ta, foloseşte-ţi spiritul de sinteză cât mai bine. Nu poţi să-ţi permiţi niciun pas înapoi! Evita astazi orice lucru, vorba, fapta sau gest care pot avea o implicatie sau un aspect din domeniul legal sau al jurisprudentei, dar, cere un sfat. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri. Nu te duce la bancă sau la bursă, nici măcar în piaţa. Astăzi, nu! Stelele spun, la fel ca un bătrân înţelept chinez, că prea multa insistenţă duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul!

LEU O atitudine raţională, logică, te avantajează. Începe o perioadă interesantă pentru tine, nu lăsa pe cei din jur să-ţi bruieze sursele de informaţii. Comentariile sunt bune, dar nu necesare! Ceva despre managementul crizelor. Se declanşează o mica criză la serviciu, pe care o poti rezolva cu calm si tact, dar mai ales amintindu-ţi unde ai pus cheia de la uşa biroului! Glumeam, dar fii atent! Astăzi atenţie la atenţie, pentru că eşti într-o stare veseloasă, fleaţă şi confuză.

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: