29
Lun, Apr

sursă foto: impact.ro

Eveniment

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență suspendă activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar din localitățile în care incidența cumulativă a cazurilor de infectare cu SARS-CoV2 a depășit valoarea de trei la mia de locuitori.

Potrivit art. 7 din Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 24 din 07.10.2020 activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar de pe raza localităților în care incidența cumulativă a cazurilor de infectare cu SARS-CoV2 a depășit valoarea de trei la mia de locuitori se suspendă pe o perioadă de 14 zile calendaristice.

Hotărârea a fost luată de către membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în ședința de astăzi, 7 octombrie 2020 și presupune trecerea în scenariul roșu - cursuri exclusiv online - pentru toți elevii și profesorii din aceste unități școlare.

Sunt vizate 11 unități școlare de pe raza localităților Drăguș, Prejmer și Hălchiu a căror activitate ce presupune prezența fizică a elevilor și personalului se suspendă pentru 14 zile calendaristice, începând cu data de 08.10.2020.

Măsura vizează un număr de 2.332 de elevi și 137 de cadre didactice, didactice auxiliare și nedidactice”, se arată într-un comunicat trimis de I.Ș.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: