30
Mar, Apr

Eveniment

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Burebista’’ Brașov, a fost solicitat prin apelul unic de urgență 112, să se deplaseze pe raza Secției 5 de Politie din Brașov, unde un bărbat de aproximativ 34 de ani și-a agresat fizic concubina, de aproximativ 28 de ani.

,,Echipajul de jandarmi a ajuns de urgență la adresa indicată și l-a identificat pe bărbatul reclamat.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe fondul unor divergențe  între agresor și victimă, a avut loc un conflict. Acesta s-a soldat cu înjunghierea victimei cu un cuțit  în zona umărului.

Având în vedere ca victima era lovită destul de grav în zona umărului, jandarmii au procedat la solicitarea unei ambulanțe pentru acordarea de îngriiri medicale.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală(faptă prevăzută la art.194 Cod Penal).”, se precizează într-un comunicat de presă al reprezentanților Grupării de Jandarmi Mobile ,,Burebista’’ Brașov.

UPDATE

,,La data de 10 octombrie 2020, Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin solicită un echipaj medical, întrucât prezintă leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 14.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat, în vârstă de 34 ani, ar fi agresat-o fizic, cu un obiect contondent, pe concubina sa, în vârstă de 28 ani, provocându-i leziuni  la nivelul unuia dintre umeri.

Persoana vătămată a refuzat să fie transportată la spital în vederea efectuării de investigații medicale.

Pe parcursul cercetărilor, ambele părți s-au împăcat, femeia refuzând emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "violența în familie", instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: