28
Dum, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Norvegia s-a impus în fața României fără drept de apel.

Tricolorii au fost dominați la toate capitolele!

Mirel Rădoi nu s-a ferit să-și toarne cenușă în cap și a folosit termeni duri despre jocul naționalei sale. 

„Nu știu ce as mai putea spune, mi-e rușine de rușinea dumneavoastră, voi spune doar câteva idei, altfel dacă intru foarte adânc nu pot să le fac publice. E straniu, încerc să descopăr cum o echipă care a jucat 120 de minute a făcut doar 3 schimbări iar noi nu am fost mai proaspeți. Nu pot să remarc nimic, nici atitudine, nici reacție, dar și acum îmi asum responsabilitatea. Vorbim de umilință, nu de un rezultat drastic, între cele două echipe aliniate a fost mare diferență, nu doar scorul, nu știu ce scuze aș mai putea găsi în acest moment,” a declarat Mirel Rădoi după meci la Pro X.

FINAL DE JOC

NORVEGIA - ROMÂNIA 4 - 0

Min. 74: Ce diferență de clasă! Haaland punctează din nou. 

Min. 64: Norvegienii se desprind decisiv! Haaland punctează!

Min. 39: Gol Norvegia! Meling trece de Cristi Manea, centrează în spatele defensivei noastre, unde îl găsește pe Sorloth, care trimite mingea în poartă.

Min. 25: Tătărușanu oprește, într-o fază 'unu la unu', desprinderea norvegienilor pe tabelă. Portarul României a oprit șutul aceluiași Haaland.

Min. 19: România încearcă să surprindă dintr-o fază fixă. Ianis Hagi îi lasă mingea lui Răzvan Marin, dar șutul mijlocașului ajuns la Cagliari trece mult peste poartă.

Min. 13: Norvegienii deschid scorul prin Haaland, după o pasă perfectă a lui Odegaard. 

Min. 8: O nouă șansă pentru România! Nicușor Bancu recuperează balonul în preajma careului advers și șutează spre poartă, dar execuția sa trece pe lângă poarta Norvegiei.

Min.7: Primul șut pe spațiul porții norvegienilor, expediat de Cucâldău, dar portarul advers reține balonul.

Naționala României va juca în această seară, în Norvegia, în etapa a treia din Liga Națiunilor.

Află evoluția scorului pe brasovtv.com.

La fel ca România, Norvegia a fost eliminată în semifinalele barajului de către Serbia.

Ratarea calificării de către naţionala de fotbal a Norvegiei ar putea duce la despărţirea de selecţionerul Lars Lageraback:

,,Nu ţin de scaun şi voi avea o discuţie privind viitorul. Avem o echipă tânără ce nu poate visa însă acum la Mondiale” a explicat acesta. El a fost aspru criticat de presa de la Oslo: "Avem o generaţie incredibilă. Dar când a fost nevoie de Odegaard acesta nu a existat, iar când a fost nevoie de Haaland, acesta a avut o ocazie. Şi Sorloth? Unde a fost Sorloth?" scrie presa norvegiană.

,,Nu ştiu dacă voi continua, nu am nicio problemă dacă federaţia decide să mă demită" a mai spus Lars Lagerback. "Nu m-am simţit bine deloc în acest meci. Pur şi simplu nu am fost suficient de bun. Pur şi simplu nu suntem suficient de buni. Sunt extrem de dezamăgit", a declarat şi vedeta Erling Haaland, citat de site-ul vg.no.

Echipe de start:

Norvegia: Jarstein – Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Meling – Normann, Berge – Odegaard, Elyounoussi, Haaland – Sorloth. Selecţioner: Lars Lagerback

România: Tătăruşanu - Manea, Burcă, Toşca, Bancu – Cicâldău, Creţu, Marin – Hagi, Puşcaş, Iancu. Selecţioner: Mirel Rădoi

Stadion: Ulleval, Oslo 
Arbitru: Ivan Kruzliak / Asistenți: Tomas Somolani, Branislav Hancko (toți din Slovacia)

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: